Juventus Way

   Çfarë nënkuptohet me "Juventus Way"?

   Duke ndjekur atë që është filozofia jonë, ne synojmë trajnimin e lojtarëve përmes një pasqyre që kombinon aspektet teknike, mendore, emocionale dhe relacionale.

   Një metodologji që mund të përmblidhet në pesë pika:

   Diktimi i lojës, mbajtja e topit dhe ruajtja e qetësisë. Në qëndër të vëmëndjes është iniciativa individuale dhe përkushtimin ndaj skuadrës.

   STILI I LOJËS

   Modeluar nëpërmjet driblimeve dinamike që synojnë të përmirësojnë aftesitë teknike. Zhvillimi individual i çdo lojtari është në qëndër të çdo stërvitjeje.

   AFTËSIA TEKNIKE

   Stërvitje individuale të detajuara dhe situata ndeshjeje në skuadër, të alternuara gjatë gjithë javës.

   AFTËSIA TAKTIKE

   Trainimi i individeve për të marrë vendime efektive në situata loje. Zhvillon shpejtësinë e tyre të mendimit për t'u përshtatur me skenare taktike dhe teknike të ndryshme.

   ASPEKTI MENDOR

   Promovon një identitet që nxit vlerat e sakrificës, trimërisë dhe punës në grup, që do të aplikohet si në fushë po ashtu edhe jashtë saj.

   FAKTORI EMOCIONAL DHE SOCIAL

   Information on the use of cookies
   This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
   If you want to know more about our cookie policy click here.
   By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.
   OK