MIRËSEVINI TE JUVENTUS CAMP ALBANIA

   Një top. Një fushë futbolli. Një ëndërr bardhë e zi.

   Ne duam ti mbështesim femijët në zhvillimin e tyre dhe të ecim me ta në çdo hap.

   Mirë se vini në J-Academy, aty ku ëndrrat tuaja rriten me ne.

   Rreth projektit

   Juventus Academy Training Camp sjell emocionet e festës së vërtetë të Juventusit përtej kufijve të Italisë. 

   Vlerat

   Kampet e Trajnimit, janë krijuar që fëmijët të përjetojnë momente të paharrueshme, kujtime të veçanta, natyrisht Juventus bianconeri.

   Faktori teknik

   Një ekip i teknikëve të Akademisë së Juventusit menaxhon aktivitetet, në të gjitha kampet e trajnimit, duke garantuar kështu cilësinë e vazhdueshme të projektit të Akademisë së Juventusit.

   Zbuloni më shumë
   Information on the use of cookies
   This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
   If you want to know more about our cookie policy click here.
   By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.
   OK