ДОБРОДОЈДОВТЕ - ЈУВЕНТУС КАМП МАКЕДОНИЈА 2019

   По одржувањето на еден од најмасовните фудбалски кампови во регионот во 2018, со над 120 деца, Јувентус Камп Македонија ќе се одржи и во 2019 година.

   Црно-белите дресови ги разбудија соништата кај најмладите. Под водство на тренерите од Јувентус Академија, децата од Македонија и регионот ги совладуваа фудбалските вештини, се дружеа и забавуваа незаборавни 6 дена, по кои веднаш следеше прашањето "Кога повторно?"

   Нашите деца поторно ќе можат да го живеат својот сон.

   Добродојдовте на Јувентус фудбалскиот камп во Македонија, каде што Вашите соништа растат со нас.

   Локација
   Видео
   Information on the use of cookies
   This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
   If you want to know more about our cookie policy click here.
   By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.
   OK