ПРИЈАВУВАЊЕ

   ОФИЦИЈАЛЕН ЈУВЕНТУС ФУДБАЛСКИ КАМП ВО МАКЕДОНИЈА

   Распоред за камп 2019

   Локација

   Датум

   Локација

   Цена

   Сместување

   Скопје

   22. до 27. aприл 2019 год

   Стадион “Македонски лавови“ населба Хром, Општина Ѓорче Петров.

   17.300 денари со можност за плаќање на рати во февруари, марти и април.

   Не е вклучено во износот,

   дополнително ќе ве известиме за можност за сместување.

   Пријавувањето е во тек

   Бројот на учесници на кампот Е ОГРАНИЧЕН НА 90 деца! Веќе се резервирани 32 места за оние кои ќе патуваат на Светскиот Куп во Торино во јуни, така што остануваат уште 58.

   пополни ја електронската пријавата подолу на истава страница

   ИНФОРМАЦИИ ЗА КАМПОТ
   • За момчиња и девојчиња од 5 до 17 години.
   • Посебна група за голмани, со посебен тренер за голмани од Јувентус
   • Се одржува од понеделник (22.04.) до сабота (27.04.)
   • Групите ќе се формираат по возраст, а тренерите на Јувентус ќе имаат право на измена на групите по свое убедување
   • Секој учесник задолжително да има медицинска белешка ( способен за тренинг и натпревари )
   • Попусти за второ дете од исто семејство.
   • Попуст за група од над 10 деца од клубови.
   Кампот содржи:

   1. Посебна програма на тренинзи координирани од страна на 4 (четири) тренери и стручни лица од Јувентус, посебен голмански тренер.

   2. Официјален Јувентус, Адидас комплет за тренинг (маичка, шорц и чорапи) за секој учесник

   3. Секој член на кампот е е осигуран од спортски повреди

   4.  Медицинска екипа на самиот терен

   5. Сертификат за успешно учество на Јувентус камп

   6. Секој учесник има можност да добие групна фотографија на крајот од кампот

   7. Дополнителни опции за кои редовно ќе се известува (во зависност од остварените соработки за помош за разни услуги)

   8. Можност за сместување 

   9. Многу други награди и изненадувања за учесниците на Јувентус кампот

   10. Можност за нарачка на дополнителен комплет опрема (50 Еур) -  доколку нарачувате, означете го полето во пријавата подолу

   11. Можност за учество на Светски Куп на Јувентус академии, кој се одржува во јуни, и каде две групи на деца (2006/2007 и 2008/2009 годиште) ќе патуваат. Повеќе информации ОВДЕ

   Начин на плаќање

   Целиот износ можете да го уплатите на:

   Сметка во НЛБ-ТУТУНСКА банка: 210073257110157

   Назив на сметка - Јувентус МК Скопје

   Опис на уплата - "Членарина за тренинг"

   Можност и за плаќање на 3 рати - уплати во секој од следниве месеци (февруари, март, април)

   Начин на регистрација и уплата, ЗАДОЛЖИТЕЛНО прочитајте!

   1. Ја пополнувате пријавата на нашата веб страна.

   2. Чекате да добиете потврден мејл дека местото е слободно и потврда за сумата која треба да ја уплатите.

   3. Уплата во банка или електронски, задолжително сликнете го вирманот или копирајте ја трансакцијата доколку сте уплатиле електронски и испратете ни ја како слика на мејл адреса или преку Вибер на еден од телефоните за контакт.

   Пријави се веднаш!
   Име *


   Презиме *


   Датум на раѓање *


   Град *


   Држава *


   Фудбалски клуб каде тренира (или рекреативец) *


   Играч / Голман *


   Пол *


   Големина на опрема (дрес и шорц) *


   Чорапи *


   Дополнителен комплет опрема


   Adidas топка со потписи од тренерите


   Други информации (здравствени ограничувања, алергии и сл), доколку нема напишете "нема" *


   Заинтересирани за учество на Светски Куп во Торино


   Име на родител/старател *


   Презиме на родител/старател *


   Контакт телефон од родител/старател *


   е-маил адреса на родител/старател *


   Плаќање на рати


   Согласност *


   Name


   по пополнување и испраќање на пријавата, ќе добиете одговор на вашата е-маил адреса
   Information on the use of cookies
   This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
   If you want to know more about our cookie policy click here.
   By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.
   OK