ПРИЈАВУВАЊЕ

   ОФИЦИЈАЛЕН ЈУВЕНТУС ФУДБАЛСКИ КАМП ВО МАКЕДОНИЈА

   Распоред за камп 2018

   Локација

   Датум

   Локација

   Цена

   Сместување

   Скопје

   02. до 07. aприл 2018 год

   Стадион “Македонски лавови“ населба Хром, Општина Ѓорче Петров.

   239 Евра

   (можност за плаќање на рати преку Стопанска банка)

   Не е вклучена во износот,

   но ќе постои можност за сместување во семејства чии деца ќе бидат учесници на Јувентус камп Македонија

   Пријавувањето е во тек

   Бројот на учесници на кампот Е ОГРАНИЧЕН

   пополни ја електронската пријавата подолу на истава страница

   ИНФОРМАЦИИ ЗА КАМПОТ
   • За момчиња и девојчиња од 5 до 17 години.
   • Посебна група за голмани, со посебен тренер за голмани од Јувентус
   • Се одржува од понеделник (02.04.) до сабота (07.04.)
   • Групите ќе се формираат по возраст, а тренерите на Јувентус ќе имаат право на измена на групите по свое убедување
   • Секој учесник задолжително да има медицинска белешка ( способен за тренинг и натпревари )
   • Попусти за второ дете од исто семејство.
   • Попуст за група од над 10 деца од клубови.
   Кампот содржи:

   1. Посебна програма на тренинзи координирани од страна на 4 (четири) тренери и стручни лица од Јувентус, посебен голмански тренер.

   2. Официјален Јувентус, Адидас комплет за тренинг (маичка, шорц и чорапи) за секој учесник

   3. Осигурување со премии наметнати од Јувентус за секој учесник на кампот

   4.  Медицинска екипа на самиот терен

   5. Сертификат за успешно учество на Јувентус камп

   6. Групна фотографија за секој учесник

   7. Дополнителни опции за кои редовно ќе се известува (во зависност од остварените соработки за помош за разни услуги)

   8. Можност за сместување 

   9. Многу други награди и изненадувања за учесниците на Јувентус кампот

   Начин на плаќање

   Целиот износ може да се уплати на:

   ФК МОНДАНО КИДС - ЈУВЕНТУС, ул. Димитрие Чуповски бр.25

   сметка во НЛБ банка: 210071489760263

   или сметка во Стопанска банка: 200003281700112

   со опис на уплата "членарина за тренинг"

   Можност и за плаќање на рати преку инстант кредит во Стопанска банка, за што е потребно да ни се обратите за да ви доставиме дополнителни документи.

   Пријави се веднаш!
   Име *


   Презиме *


   Датум на раѓање *


   Град *


   Држава *


   Фудбалски клуб каде тренира (или рекреативец) *


   Играч / Голман *


   Пол *


   Големина на опрема *


   Други информации (здравствени ограничувања, алергии и сл), доколку нема напишете "нема" *


   Име на родител/старател *


   Презиме на родител/старател *


   Контакт телефон од родител/старател *


   е-маил адреса на родител/старател *


   Согласност за сместување


   Согласност за сместување


   Плаќање на рати


   Согласност *


   Name


   по пополнување и испраќање на пријавата, ќе добиете одговор на вашата е-маил адреса
   Information on the use of cookies
   This website uses cookies and, in some cases, third-party cookies for marketing purposes and to provide services in line with your preferences.
   If you want to know more about our cookie policy click here.
   By clicking OK, or closing this banner, or browsing the website you agree to our use of cookies in accordance with our cookie policy.
   OK